Aanbieding!

Zelfklevende bh Comfort Feel Onzichtbare BH

Oorspronkelijke prijs was: €24,95.Huidige prijs is: €10,00.

De Comfort Feel Zelfklevende BH geeft je het ultieme gevoel van vrijheid en comfort, de onzichtbare bh van Linorie Bodywear! Geen banden (Strapless en Backless) en licht van gewicht. De unieke lijm ontwikkeld door Linorie BodyWear maakt de BH sterk zelfklevend. Door de unieke combinatie van het lichte gewicht en de sterke kleving voelt deze bh aan als een tweede huid, je voelt het comfort de gehele dag. De plak BH is Herbruikbaar en te reinigen met water en milde zeep. De twee losse cups met voorsluiting geven een mooi push-up effect aan de borsten.

Na opening van de verpakking mag de BH vanwege hygiënische redenen NIET geruild of geretourneerd worden!

Gratis levering boven de €75*, onder €75 verzendkosten al vanaf 1.95!
Voor 23.30 uur besteld, vandaag verzonden!*
Discreet en anoniem verzonden in blanco verpakking

Beschikbaar bij het afrekenen.

Na opening van de verpakking mag de BH vanwege hygiënische redenen NIET geruild of geretourneerd worden!

Gebruiksaanwijzing:
Reinig het plakgedeelte van de BH voor gebruik met water en zeep en laat het drogen in de open lucht (niet op de kachel of in de zon!). Reinig uw borsten met water en zeep en droog uw huid met een zachte handdoek. Gebruik geen huidverzorgingsproducten ergens in de buurt van de borsten, omdat dit het effect van de hechting zal verminderen.

Breng 1 beha cup aan per keer. Draai de beha cup naar buiten en hou het aan de onderkant vast, breng het aan van beneden naar boven. Zet de Beha Cup op de gewenste hoogte en wrijf de beha cup van boven naar beneden op de borst. Indien u niet tevreden bent, haal dan heel voorzichtig de cup los van de huid zodat deze niet beschadigd. Herhaal deze stap met de volgende beha cup.

Controleer of beide beha cups op gelijke hoogte zitten en sluit de sluiting aan de voorzijde. Na het sluiten van de Beha cups drukt u enkele seconde met beide handen op de borsten om de beha te verzegelen.

Na gebruik:
De beha cups voorzichtig van de huid verwijderen. Direct na gebruik met de hand wassen met water en zeep om netheid en hechting te behouden. De beha laten drogen in de open lucht (niet op de kachel of in de zon!). Zodra de BH is gedroogd kunt u de bijgeleverde plastic cellofaan er weer opplakken.

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

,

Maat: Geen selectie

,