Plak BH Extreme Push Up Siliconen met voorsluiting-0
Plak BH Extreme Push Up Siliconen met voorsluiting

Plak BH Extreme Push Up Siliconen met voorsluiting

27,95

✓ Extreem Push-Up Effect, Uw cupmaat zal 1 tot 2 maten vergroten 
✓ Zelfklevend en ondersteunend
✓ Met voorsluiting voor een mooi decolleté
✓ Volledige blote rug en blote schouders (Onzichtbare BH) 
✓ Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
✓ Perfect voor Trouwjurk en (Gala)jurk met open rug

Uniek en alleen bij ons verkrijgbaar: De Extreme Push Up Siliconen Plak BH met voorsluiting. Een zelfklevende beha met extra voorgevormde cups die uw borsten er groter en voller uit laten zien. Voorzien van een voorsluiting waarmee u een mooi en diep decolleté kunt creëren. De speciaal voor JALLANA ontwikkelde lijm is zeer sterk klevend en duurzaam, het maakt de Plak BH’s van JALLANA uniek en onevenaarbaar. De lijm regenereert zich na elke reinigingsbeurt waardoor u lang plezier zult hebben van de Plak BH.

Wissen

Gratis Levering*,14 dagen bedenktijd!

Voor 18.00 uur besteld, vandaag verzonden!*

Discreet en anoniem verzonden in blanco verpakking

Plak BH’s waarvan de cellofaan van de plakgedeeltes verwijderd zijn kunt u niet meer ruilen en/of retourneren. Dit vanwege hygiënische redenen.

Gebruiksaanwijzing:
Reinig het plakgedeelte van de BH voor gebruik met water en zeep en laat het drogen in de open lucht (niet op de kachel of in de zon!). Reinig uw borsten met water en zeep en droog uw huid met een zachte handdoek. Gebruik geen huidverzorgingsproducten ergens in de buurt van de borsten, omdat dit het effect van de hechting zal verminderen.

Breng 1 beha cup aan per keer. Draai de beha cup naar buiten en hou het aan de onderkant vast, breng het aan van beneden naar boven. Zet de Beha Cup op de gewenste hoogte en wrijf de beha cup van boven naar beneden op de borst. Indien u niet tevreden bent, haal dan heel voorzichtig de cup los van de huid zodat deze niet beschadigd. Herhaal deze stap met de volgende beha cup.

Controleer of beide beha cups op gelijke hoogte zitten en sluit de sluiting aan de voorzijde. Na het sluiten van de Beha cups drukt u enkele seconde met beide handen op de borsten om de beha te verzegelen.

Na gebruik:
De beha cups voorzichtig van de huid verwijderen. Direct na gebruik met de hand wassen met water en zeep om netheid en hechting te behouden. De beha laten drogen in de open lucht (niet op de kachel of in de zon!). Zodra de BH is gedroogd kunt u de bijgeleverde plastic cellofaan er weer opplakken.

Extra informatie

Size:

, ,