Linorie Hoge Taille Menstruatie Zwemslip- Zwembroek

32,95

Ervaar Vrijheid met de Linorie Hoge Taille Menstruatie Zwemslip

Mis geen enkele zonnige dag meer met de Linorie Hoge Taille Menstruatie Zwemslip. Deze zwemslip is speciaal ontworpen om je de vrijheid te geven om te zwemmen tijdens je menstruatie, dankzij geavanceerde beschermende technologieën die zowel comfort als zekerheid bieden.

Deze zwemkleding combineert functionaliteit met een modieuze stijl, en is ideaal voor iedereen, inclusief tieners die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing zonder het gebruik van tampons.

Kenmerken van de Linorie Hoge Taille Menstruatie Zwemslip:

 • Ingebouwde Lekbescherming: Geïntegreerde bescherming die absorbeert en doorlekken voorkomt, zodat je vol vertrouwen van het water kunt genieten.
 • Ideaal voor Tieners: Perfect voor tieners die nog niet klaar zijn voor tampons. Deze zwemslip biedt een zorgeloze oplossing om vrij te zwemmen.
 • Hoge Absorptie: Biedt het absorptievermogen van 2 tampons, ideaal voor alle dagen van je menstruatie.
 • Comfort en Stijl: Ontworpen om net zo comfortabel en stijlvol te zijn als je favoriete bikini, voor continu comfort en vertrouwen.
 • Geurvrij en Antibacterieel: Gemaakt van hoogwaardige materialen die geuren neutraliseren en antibacterieel werken voor een fris gevoel de hele dag door.
 • Makkelijk te Onderhouden: Eenvoudig te wassen in de wasmachine, snel drogend en klaar voor je volgende zwemavontuur.

🌟 EXCLUSIEVE AANBIEDING! 🌟 Koop nu 2 Linorie Hoge Taille zwemslips voor slechts €40,-!

🛍️ Bestel nu en ervaar het verschil met Linorie! 🛍️

Gratis levering boven de €75*, onder €75 verzendkosten al vanaf 1.95!
Voor 23.30 uur besteld, vandaag verzonden!*
Discreet en anoniem verzonden in blanco verpakking

Beschikbaar bij het afrekenen.

Ervaar onbezorgd zwemplezier met de Linorie Hoge Taille Menstruatie Zwemslip

Dankzij de Linorie Hoge Taille Menstruatie Zwemslip kun je nu elke zonnige dag ten volle benutten. Deze zwemslip is speciaal ontworpen om je de vrijheid te geven om te zwemmen tijdens je menstruatie, uitgerust met geavanceerde beschermingstechnologieën die zowel comfort als bescherming bieden.

Deze zwemkleding combineert stijl met functionaliteit, perfect voor iedereen, inclusief tieners die een betrouwbare oplossing zoeken zonder het gebruik van tampons.

Kenmerken van de Linorie Hoge Taille Menstruatie Zwemslip:

 • Ingebouwde Lekbescherming: Innovatieve bescherming die absorbeert en doorlekken voorkomt, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van wateractiviteiten.
 • Ideaal voor Tieners: Speciaal ontworpen voor jongeren die een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing wensen voor zwemmen tijdens hun menstruatie.
 • Hoge Absorptie: Biedt het absorptievermogen van 2 tampons, geschikt voor alle menstruatiedagen.
 • Comfort en Stijl: Gemaakt om net zo comfortabel te zijn als je favoriete zwemkleding, waardoor je je altijd zelfverzekerd voelt.
 • Geurvrij en Antibacterieel: Gemaakt van hoogwaardige materialen die geurtjes neutraliseren en antibacteriële eigenschappen hebben voor een fris gevoel de hele dag.
 • Makkelijk te Onderhouden: Machine wasbaar, wat het gemakkelijk maakt om klaar te zijn voor je volgende zwemavontuur.

Veelgestelde Vragen:

Hoe moet ik de zwemslip wassen? Week de zwemslip 30 minuten in koud water om bloed te verwijderen. Gebruik indien nodig neutrale zeep en zuiveringszout. Was het daarna met de hand of in de wasmachine op maximaal 40°C.

Hoe kan ik voorkomen dat de zwemslip vervaagt of krimpt? Vermijd het gebruik van bleekmiddel en wasverzachters. Was de zwemslip met neutrale zeep en laat het luchtdrogen, idealiter in de zon, maar plaats het niet in de droger om krimpen of verlies van absorptievermogen te voorkomen.

Is het nodig om de zwemslip voor te wassen? Ja, het is aanbevolen om de zwemslip voor het eerste gebruik te wassen. Dit kan met de hand of in de wasmachine samen met andere kledingstukken.

Is het hygiënisch om herbruikbare menstruatie zwemslips van Linorie te gebruiken? Absoluut, het is veilig en hygiënisch om onze herbruikbare menstruatie zwemslips te gebruiken. Zorg ervoor dat je ze niet langer dan 8 uur draagt om infecties of allergieën te voorkomen.