Linorie Menstruatie zwemslip – zwembroek

26,95

Ontdek de Vrijheid van Linorie Menstruatie Zwemslip

Met de Linorie Menstruatie Zwemslip hoef je geen enkele zonnige dag te missen. Deze zwemslip is ontworpen om je de vrijheid te geven om te zwemmen, zelfs tijdens je menstruatie, met technologieën die bescherming en comfort bieden.

Deze zwemkleding combineert functionaliteit met stijl en is uitermate geschikt voor iedereen, inclusief tieners die een betrouwbare oplossing zoeken zonder het gebruik van tampons!

Kenmerken van de Linorie Menstruatie Zwemslip

 • Ingebouwde Lekbescherming: Geïntegreerde bescherming absorbeert en voorkomt doorlekken, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van het water.
 • Zeer geschikt voor tieners:We begrijpen dat tieners misschien nog niet klaar zijn om tampons te gebruiken, maar dat mag geen reden zijn om niet te kunnen genieten van zwemmen. Met de Linorie Menstruatie Zwemslip kunnen ook tieners zonder zorgen het water in duiken.
 • Hoge Absorptie: Gelijk aan het absorptievermogen van 2 tampons, perfect voor alle menstruatiedagen.
 • Comfort en Stijl: Ontworpen om net zo comfortabel te zijn als je favoriete bikini, zodat je je altijd op je gemak voelt.
 • Geurvrij en Antibacterieel: Gebruik van hoogwaardige materialen die geurtjes neutraliseren en antibacterieel zijn, voor een fris gevoel de hele dag door.
 • Makkelijk te Onderhouden: Eenvoudig te wassen in de wasmachine, klaar voor je volgende avontuur.

 

🌟 EXCLUSIEVE AANBIEDING! 🌟 Koop nu 2 artikelen voor slechts €35! Mix en match met alle incontinentie ondergoed van Linorie. De korting wordt direct toegepast in je winkelwagen. Mis deze kans niet om zowel stijl als comfort te ervaren tegen een ongeëvenaarde prijs.

🛍️ Bestel nu en ervaar het verschil met Linorie! 🛍️

Gratis levering boven de €75*, onder €75 verzendkosten al vanaf 1.95!
Voor 23.30 uur besteld, vandaag verzonden!*
Discreet en anoniem verzonden in blanco verpakking

Beschikbaar bij het afrekenen.

Kenmerken van de Linorie Menstruatie Zwemslip

 • Ingebouwde Lekbescherming: Geïntegreerde bescherming absorbeert en voorkomt doorlekken, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van het water.
 • Zeer geschikt voor tieners: We begrijpen dat tieners misschien nog niet klaar zijn om tampons te gebruiken, maar dat mag geen reden zijn om niet te kunnen genieten van zwemmen. Met de Linorie Menstruatie Zwemslip kunnen ook tieners zonder zorgen het water in duiken.
 • Hoge Absorptie: Gelijk aan het absorptievermogen van 2 tampons, perfect voor alle menstruatiedagen.
 • Comfort en Stijl: Ontworpen om net zo comfortabel te zijn als je favoriete bikini, zodat je je altijd op je gemak voelt.
 • Geurvrij en Antibacterieel: Gebruik van hoogwaardige materialen die geurtjes neutraliseren en antibacterieel zijn, voor een fris gevoel de hele dag door.
 • Makkelijk te Onderhouden: Eenvoudig te wassen in de wasmachine, klaar voor je volgende avontuur.

Duik het water in met vertrouwen en stijl met de Linorie Menstruatie Zwemslip. Zeg vaarwel tegen zorgen rond je menstruatie en hallo tegen onbezorgd zwemplezier!

 

Meest gestelde vragen:

Hoe kan ik het product het beste wassen?
Week ze gedurende 30 minuten in koud water om het bloed te verwijderen. Als het niet helemaal loskomt, kunt u neutrale zeep en zuiveringszout gebruiken. Laat ze nog even weken en was ze ten slotte met de hand of in de wasmachine op maximaal 40ºC.

Nadat je ze hebt gewassen, rek je ze uit en laat je ze aan de lucht drogen. Idealiter zouden ze in de zon moeten kunnen drogen.
Plaats ze niet in de droger, omdat ze hierdoor kunnen krimpen of hun absorberende eigenschappen kunnen verliezen.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn product vervaagt?
Vermijd het gebruik van bleekmiddel, wasverzachters en andere producten dan neutrale zeep bij het wassen.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn product gaat krimpen?
Vermijd het gebruik van de droger, niet alleen vanwege krimp maar ook omdat dit het absorptievermogen van het product kan beïnvloeden.

is het verstandig om mijn producten voor te wassen?
Ja, wij raden aan de producten altijd te wassen vóór het eerste gebruik. Met de hand of in de wasmachine, dit kan samen met de rest van je kleding. Gebruik altijd neutrale zeep, geen bleekmiddel of wasverzachters en laat het aan de lucht drogen of in de zon drogen, vermijd het gebruik van een droger.

Wat kan ik doen als mijn producten na gebruik toch gaan ruiken?
Als je ze volgens de instructies hebt gewassen en nog steeds merkt dat sommige producten gaan ruiken, raden we je aan ze gedurende 30 minuten in water met een beetje azijn te laten weken. Zodra de tijd verstreken is, kun je het wasproces met de hand herhalen of samen met de rest van je kleding in de wasmachine doen.

Is het hygiënisch om herbruikbare menstruatieproducten van Linorie te gebruiken?
Jazeker, het is volkomen veilig en hygiënisch om onze herbruikbare producten te gebruiken. Houd er wel rekening mee dat u ze niet langer dan 8 uur draagt om infectie of allergie in het gebied te voorkomen.

Mijn menstruatieslipjes zijn na verloop van tijd verkleurd, wat kan ik doen?
Het kan gebeuren dat u na een periode van dragen van uw menstruatieslipje (misschien na een aantal maanden) vlekken op uw menstruatieslipje opmerkt, zelfs nadat u het volgens de instructies heeft gewassen.

In tegenstelling tot vlekken veroorzaakt door slecht wassen, zijn dit geen bloedsporen, maar een verkleuring van de kleurstof in het katoenen slipje.

BELANGRIJK: dit heeft geen invloed op de kwaliteit of het absorptievermogen van het ondergoed, maar kan esthetisch onaantrekkelijk zijn.

Het is belangrijk op te merken dat deze verkleuring niet duidt op een slechte kwaliteit van de materialen die in uw menstruatieslip zijn gebruikt.

De verkleuring wordt veroorzaakt door de zuurgraad van uw menstruatie en varieert van persoon tot persoon. Het is eenvoudigweg een indicatie dat uw lichaam gezond is en dat uw bloedsomloop volkomen normaal en normaal is. Sommige mensen raden het gebruik van intieme zepen aan, andere artsen niet. Voor meer details raden wij u aan uw arts te bezoeken.

Het uiterlijk van deze vlekken als roodachtige of witte verkleuring is alleen te wijten aan deze factor, dit heeft geen invloed op de effectiviteit van uw menstruatieslip. Er zijn vrouwen die dit ervaren en anderen die dat niet doen. Zeer zure stromingen kunnen zelfs kleine gaatjes in het dunne katoen veroorzaken.

Hoe voorkom je verkleuring van je slipje?
Wij raden u aan om uw ondergoed regelmatiger te wisselen en het na gebruik snel uit te spoelen om de impact op het uiterlijk van uw ondergoed te minimaliseren.

Om verkleuring tegen te gaan, spoelt u ze direct na gebruik af in koud water zonder zeep en wast u ze vervolgens in de wasmachine.

Houd er rekening mee dat dit alleen afhankelijk is van de zuurgraad van je afscheiding en dat dit alleen bij sommige vrouwen gebeurt. Maak je geen zorgen! Dit geeft aan dat u zeer gezond bent en dat uw zuurstroom u beschermt tegen mogelijke infecties. Dit is volkomen normaal.

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

Maat: Geen selectie

, , ,