BUBBLES Sticky Buns® Zelfklevende Siliconen Vullingen voor de Billen

49,95

✓ Silicone plak vullingen
✓ Herbruikbaar
✓ Realistische vergroting voor de billen
✓ Vullingen zijn ongeveer 0,63 cm tot 5,08 cm dik

De eerste herbruikbare silicone plak vullingen voor de billen die een realistische boost geven aan uw billen. De product is nieuw en een verbeterde versie van de Foam Sticky Buns… Maar nu dus ook leverbaar in de realistische silicone variant.

Vergroot simpel de grote en de vorm van uw bullen. Plaats het op de juiste plaatst in uw ondergoed of strakke broek (bijvoorbeeld jeans) ,zodat de vullingen op de juiste plaats blijven zitten.

Beschikt over een unieke siliconen kleeflaag die zowel afwasbaar en herbruikbaar is. Plaats simpelweg g pads tegen de binnenkant van je ondergoed of broek en de kleverige hechtlaag zal de vullingen “pads” op zijn plaats houden. U hoeft geen ondergoed met speciale pads zakken te kopen … met deze pads, kunt u gewoon “Stick-N-Go” ™ of te wel plakken en gaan!

De vullingen zijn ongeveer 0,63 cm tot 5,08 cm dik, afhankelijk van de maat. Zo zullen kleine pads een kleinere diameter en dikte hebben dan de grotere pads. (Zie de maattabel onder)

Wissen

Gratis Levering*,14 dagen bedenktijd!

Voor 18.00 uur besteld, vandaag verzonden!*

Discreet en anoniem verzonden in blanco verpakking

Retourbeleid: Sorry! Omdat de BUBBLES Sticky Buns® Adhesive Silicone voorzien van een kleefmiddel en herbruikbare laag, worden ze beschouwd als wegwerp artikelen en kan dus niet worden geruild of geretourneerd. Schatting 100 wasbeurten voordat de lijmlaag verdwijnt … Indien de lijm niet meer effectief is kunt u eventueel de vullingen gebruiken voor ondergoed met pad zakken!

Extra informatie

Kleur:

,

Maat

, , , ,