cupping massage
Body Cups Ultimate Anti-Cellulite Massage
49,95 19,95 Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Body Cups Ultimate Anti-Cellulite Massage

19,95

Cupping therapie ook wel bekend als vacuümtherapie stamt uit de eeuwenoude Chinese geneeskunde en wordt inmiddels veel gebruikt door topsporters en beroemdheden. Het is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren. De cups zijn vooral bekend om de positieve werking voor het verminderen en voorkomen van cellulite, de huid wordt strakker en het silhouet verbetert. De cups worden o.a. ook gebruikt bij; hoofdpijn-migraine- klachten, stress, schouderklachten, rugklachten en het behandelen van probleemzones.

Set bevat 3 massage cups voor behandeling van het gehele lichaam:
Klein: 3,8 cm diameter en 8cm hoog.
Middel: 5,5 cm diameter en 5,5cm hoog.
Groot: 7 cm diameter en 8cm hoog.

 

Beschikbaarheid: In 4-10 werkdagen

Gratis Levering*, Boven de €50

Voor 23.30 uur besteld, vandaag verzonden!*

Discreet en anoniem verzonden in blanco verpakking

De zachte siliconen cups zijn vormbaar en volgen de contouren van het lichaam, hoe harder er in de cups wordt geknepen, hoe sterker het vacuüm-effect zal zijn. We adviseren om dit rustig aan op te bouwen! Een behandeling van 8 minuten om de dag is voldoende. Als je eenmaal tevreden bent met het resultaat kan de behandeling 1 a 2 keer per week worden gedaan.

De siliconen cups kunnen op twee manieren makkelijk thuis worden worden gebruikt. Staand op één plek om een specifieke probleemzone aan te pakken of bewegend over een eventueel geoliede huid voor een massage. Beweeg de cup rustig heen en weer bewegen voor een goede doorbloeding en een krachtige spierontspanning.

Na gebruik zijn de cups gemakkelijk schoon te maken met lauw water en zeep en vele malen te gebruiken. We adviseren altijd om na gebruik voldoende water te drinken om de afvalstoffen uit het lichaam te verdrijven.