Bekkenband Sacrumondersteuning Sacroiliac Bekkenbrace Verstelbaar

Bekkenband Sacrumondersteuning Sacroiliac Bekkenbrace Verstelbaar

24,95

Optimale steun voor heiligbeen, bekken, heupen en onderrug met de premium verstelbare bekkenband van Linorie. Extra compressie kan worden gegeven door het aanspannen van de band.

Hoogwaardig materiaal en gemakkelijk te gebruiken door vrouwen en mannen. De band kan onder en boven de kleding worden gedragen.

Te gebruiken bij o.a. Bekkeninstabiliteit, Bekkenpijn, Heuppijn en Rugpijn
Maximale lengte: 120cm

Beschikbaarheid: In 4-10 werkdagen

Gratis Levering*, Boven de €50

Voor 23.30 uur besteld, vandaag verzonden!*

Discreet en anoniem verzonden in blanco verpakking

De Linorie verstelbare bekkenband is de perfecte oplossing voor mensen die lijden aan bekken-, heup- en rugpijn. Het biedt een optimale ondersteuning voor het heiligbeen en de sacroiliacale gewrichten, waardoor de belasting op de bekken- en onderrugspieren wordt verminderd. Dit leidt tot minder pijn en meer bewegingsvrijheid.

Deze bekkenband is van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Hij is verstelbaar, zodat hij kan worden aangepast aan de gewenste compressie en het gewenste comfort. De band kan gemakkelijk worden gedragen onder of boven kleding en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Bovendien is de Linorie bekkenband ontworpen om verschillende aandoeningen te behandelen, zoals bekkeninstabiliteit, bekkenpijn, heuppijn en rugpijn. Het is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt door mensen van alle leeftijden en levensstijlen.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor uw bekken-, heup- of rugpijn, dan is de Linorie verstelbare bekkenband de perfecte keuze. Het vermindert pijn, verbetert uw mobiliteit en helpt u om uw dagelijkse activiteiten zonder problemen uit te voeren.

Wacht niet langer en bestel nu de Linorie verstelbare bekkenband van Femitique. U zult versteld staan van het verschil dat het kan maken in uw dagelijkse leven.